Hemsidan är under uppbyggnad - så ni får ursäkta om all info ännu inte är på plats!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oxie Sportklubb
Vi utvecklar framtidens stjärnor
P013

Barnfotbolls Coach hos P-13
2022-02-17 18:05
Oxie SK F-08/09

Ni som satt på läktaren på träningen i lördags noterade kanske att det var ett nytt ansikte på innerplan. Denna person var jag, Niklas Persson som är en barnfotbollscoach i Oxie SK och har som uppgift att hjälpa lag med att inspirera och strukturera verksamheten för det är inte alltid så himla lätt att vara ledare även om ni på läktaren tror att det är jättelätt.

Vem är då jag? Jo, jag har 20 års erfarenhet av ideellt arbetande som tränare/ledare inom ungdomsfotbollen i Oxie IF/SK och senast var jag tränare för min dotters lag i F-08/09 men slutade för ca 1,5 år sedan då min dotter blev antagen till Malmö FF:s verksamhet så nu går nästintill all min tid åt att följa henne som förälder och det är jätteroligt såklart. Finns inget bättre än att se sitt barn idrotta.

Mitt uppdrag i P-13 är kortsiktigt men jag kommer givetvis på lång sikt följa laget och alltid vara ett bollplank för lagets ledare. Ni som föräldrar har en stor roll i denna verksamhet för ni ska stötta era barn att komma på träningar och heja på laget när dom spelar match. Redan nu till helgen börjar matcherna och vi kommer försöka boka upp lite matcher på helgerna framöver så håll koll i mailkorgen efter kallelser och svara gärna på dom så fort som möjligt så ledarna vet vilka som kan eller inte. 

Vill man nå mig på något sett så når ni mig enklast via mobilen, 0709-206534


Nyhetsarkiv