"" ""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oxie Sportklubb
Vi utvecklar framtidens stjärnor

Knattecupen
2024-05-07 14:29

Först och främst vill jag tacka alla spelare och föräldrar för en underbar dag och en fin upplevelse på Knattecupen. 

 

Vilket skön spel vi fick se och att se alla barn var så glada och stolta över att ta på sig Oxie SK matchtröjan för första gången. Det var många av dem som spelade sin allra första fotbollsmatch i livet.

Det är jag så tacksam att få uppleva med dem. 

 

Vi gör väldigt bra insatser i alla matcher och det var roligt att höra att Oxie SK publik mest av alla på hela Vellinge IP. Det gjorde både mig och spelarna stolta och nöjda över. 

 

Detta var verkligen en glädjens dag där alla bidrog till en positiv upplevelse och tacksamma över att vi fick vara med i denna superroliga cup. 

 

Tack också till alla som bjöd på mat och glass och ett härligt häng på Vellinge IP. Det är viktigt för laget och spelarna med engagerade föräldrar som stöttar och finns till för vårt lag och som bidrar till positiv energi. Tack alla för det!

 

Jag hoppas att alla som var med och spelade upplevde detta som positivt och att de var glada och stolta över sin insats och sin medalj. 

 

Stoltheten kan inte beskrivas med ord över denna medalj. Som hängde rund om halsen hela eftermiddagen och den skulle dessutom vissas upp på förskolan för sina vänner och lärare dagen efter. 

 

Jag är så stolt över alla spelare och för att vi håller på att skapa världens bästa föräldrar grupp. 

 

Tack så mycket!

 

Vänliga Hälsningar  

En stolt tränare


Nyhetsarkiv
Knattecupen2024-05-07 14:29