"" ""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oxie Sportklubb
Vi utvecklar framtidens stjärnor

Varmt välkommen till oss Oxie SK PF 2018

Hej!

 

Välkomna till detta härliga lag Oxie SK PF2018!

 

För att börja träna med oss så kontaktar ni Jonas Anderberg som ett första steg. Detta gör ni på tele: 0704-032081 eller e-post: anderbergjonas81@hotmail.com

 

Därefter provtränar ni i 2 veckor innan ni tar ett beslut om ni vill fortsätta eller inte. Då blir ni även inskrivna i klubben och betala medlems avgift.   

 

Att ha med sig till träningen är fotbollskor, benskydd och vattenflaska. 

 

Vi tränar 2 gånger i veckan Tisdagar och Torsdagar kl.17,00-18,00 på Oxievångs IP aktivitetsytan eller på 3 manna planen uppe på IP. 

 

Viktigt är att man anmäler sig om man kommer eller inte. Det gör man genom att svarar på den kallelse som skickas ut till alla inskrivna spelare. 

 

Kan man inte komma så det viktigt att svarar att man inte kommer gärna med en kommentar till varför man inte inte kommer. 

 

Detta för att vi ledare kan förbereda en bra träning och för att veta antalet spelare som kommer att delta på träningen.  

 

Detta gäller även kallelser till matcher eller cuper. 

 

Då barnen är små är det obligatoriskt för en vuxen att vara med och tittar på träningen som kan vara där om spelaren behöver gå på toaletten eller blir ledsen. När barnen är små så är det viktigt att vara med som vuxen och stötta oss ledare med att barnen gör och försöker gör det de blir instruerade till. 

 

Alla vuxna som är med på träningar eller matcher har ett ansvar att bidra till en positiv stämning för alla och bara heja på laget och vara positiv. 

 

Vänliga hälsningar 

Ledarna i Oxie SK PF2018

 

 

Knattecupen
2024-05-07 14:29

Först och främst vill jag tacka alla spelare och föräldrar för en underbar dag och en fin upplevelse på Knattecupen. 

 

Vilket skön spel vi fick se och att se alla barn var så glada och stolta över att ta på sig Oxie SK matchtröjan för första gången. Det var många av dem som spelade sin allra första fotbollsmatch i livet.

Det är jag så tacksam att få uppleva med dem. 

 

Vi gör väldigt bra insatser i alla matcher och det var roligt att höra att Oxie SK publik mest av alla på hela Vellinge IP. Det gjorde både mig och spelarna stolta och nöjda över. 

 

Detta var verkligen en glädjens dag där alla bidrog till en positiv upplevelse och tacksamma över att vi fick vara med i denna superroliga cup. 

 

Tack också till alla som bjöd på mat och glass och ett härligt häng på Vellinge IP. Det är viktigt för laget och spelarna med engagerade föräldrar som stöttar och finns till för vårt lag och som bidrar till positiv energi. Tack alla för det!

 

Jag hoppas att alla som var med och spelade upplevde detta som positivt och att de var glada och stolta över sin insats och sin medalj. 

 

Stoltheten kan inte beskrivas med ord över denna medalj. Som hängde rund om halsen hela eftermiddagen och den skulle dessutom vissas upp på förskolan för sina vänner och lärare dagen efter. 

 

Jag är så stolt över alla spelare och för att vi håller på att skapa världens bästa föräldrar grupp. 

 

Tack så mycket!

 

Vänliga Hälsningar  

En stolt tränare

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen