"" ""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oxie Sportklubb
Vi utvecklar framtidens stjärnor

Klubbinfo - säsongstart och mycket mer!
2024-04-10 09:31
Flickor födda 2012/13 hejar på P2009 under en match på Eskilscupen i Helsingborg sommaren 2023. Foto: Katinca Fungbrandt Berggren

ÄNTLIGEN SÄSONGSSTART!

Äntligen drar säsongen igång på riktigt! Vi lämnar inomhusträningarna bakom oss och alla lag tränar utomhus från denna veckan.

 

Vi har precis som tidigare år väldigt många lag som deltar i seriespel, vilket är superkul. Extra roligt är att vi för första gången på många år kommer ha ett DAM-lag i seriespel. Damerna har premiär söndagen den 14 april kl 14 och spelar på gräsplanen på Oxie IP (vid Kungshögsskolan). Vi hoppas på fint fotbollsväder då och på god uppslutning för att stötta våra damer!

 

Försäsongen har sett strålande bra ut för vårt HERR-lag, enligt utsago har de ”aldrig varit i så bra fysisk form” som nu. Herrarna har premiär fredagen den 12 april kl 19 och spelar på konstgräset på Oxievångs IP. De kommer även fortsättningsvis spela sina hemmamatcher på fredagskvällar. Varmt välkomna att heja fram laget, träffa andra Oxiebor och skapa en go stämning. Grill och kiosk öppet som vanligt!

 

Varje helg är det fullt ös på Oxievångs IP med matcher från tidig morgon till sen eftermiddag. Kom gärna och stötta våra lag. Några matcher kommer även spelas på gräset på Oxie IP. Om du inte kan vara på plats så går det bra att följa lagen i appen Min Fotboll.

Vi vill påminna om att hjälpas åt att hålla kiosken öppen när det är matcher. Kioskschemat har gått ut till ansvariga och om alla i laget hjälps åt underlättar det mycket.

 

Att tänka på särskilt!

Vi vill lyfta fram vikten av att stötta våra ungdomsdomare. I de flesta fall är det våra egna ungdomsspelare som dömer och vi måste se till att de vill fortsätta döma. Det är viktigt att vi säkerställer en trygg miljö för våra domare och även för våra spelare. Alla vuxna behöver särskilt tänka på att det är barn som spelar och dömer, då skriker vi inte vid sidan om planen och vi visar förståelse för att det kan bli fel ibland. Det är så barnen lär sig och utvecklas. Om ni noterar att någon beter sig olämpligt, meddela gärna kansliet så vi får en chans att ta itu med det.  Samma sak gäller på våra bortamatcher, tänk på att vi är representanter för Oxie SK och vi vill att alla har en bra bild av oss som förening.

 

FOTBOLLSSKOLA FÖR BARN FÖDDA 2019

Nu startar vi upp en ny grupp och välkomnar vi flickor och pojkar födda 2019 till fotbollsskola. Det blir mycket fokus på glädje, lek och boll. Fotbollsskolan är varje onsdag kl 17 på gräsytan vid Oxievångs IP. Anmäl via hemsidan eller på plats!

 

FLER FLICKOR SÖKES!
Visst finns det väl många fotbollssugna tjejer i Oxie? Våra flicklag har vuxit det senaste året men vi vill bli fler! Vi söker framför allt fler lagkompisar till vårt nystartade lag Flickor födda 2016/2017, träning sker på gräsytan vid Oxievångs IP kl 17.15- 18.30 måndagar och onsdagar.

Även flickor 2014/15 vill bli fler, träning sker även för dem på måndagar och onsdagar kl 17 – 18.30 på konstgräset på Oxievångs IP. För övriga flicklag, se kalendern för träningstider. Varmt välkomna tjejer!  Anmäl via hemsidan eller på plats!

 

JOYNA – Folkspels nya satsning som stöttar Sveriges föreningsliv

Vi är en av de föreningar som fått möjlighet att vara med och lansera Folkspels nya lott JOYNA. Det är en prenumerationslott med vinnare varje fredag (mellan 40 kr – 1 milj kr). Den kostar 160 kr/mån och då går 50 kr till klubben. Alla våra medlemmar har fått ett mail med information om hur ni registrerar er för att kunna börja sälja till era supporters. Vi tror att detta är en superbra möjlighet att tjäna pengar till lagkassan och klubben utan att behöva ha flera olika säljinsatser varje år. Om du ännu inte registrerat dig och behöver hjälp, kontakta kansliet som lotsar dig rätt.

 

KOM TILL LÄSKLUBBEN!

Varje måndag och torsdag kl 15-16.45 är det läs- och läxklubb i klubbstugan. Då välkomnar vi alla att läsa eller plugga en stund. Antingen ensam eller tillsammans med våra fantastiska pensionärer som finns på plats. Alla som läser eller pluggar minst en kvart får smaskigt mellis, som sponsras av MKB. Perfekt innan träning! Vi räknar alla minuter vi läser tillsammans och i skrivande stund har vi läst nästan 3000 minuter, det är 50 timmars läsning. Rätt coolt eller hur?

 

AFTER SCHOOL

Vi fortsätter vårt populära After School, det första redan nu på fredag 12 april innan herrlagets premiär. Vi kör turnering på lilla planen, anmälan mellan kl 16-16.15 i klubbstugan! Håll utkik på instagram för fler After School.

 

OXIE SK-DAGEN 6 juni

Vi upprepar förra årets succé med en föreningsdag för alla medlemmar och övriga Oxiebor. Boka in 6 juni redan nu, mer info kommer när det närmar sig.

 

EVENEMANGSGRUPPEN SÖKER DIG!
Vill du vara med på våra evenemang och aktiviteter som hemmamatcher, After School, Oxie SK-dagen och kanske även vara med och initiera nya aktiviteter för våra medlemmar? Hör av dig till ordförande Anna i så fall!

 

HÅLL DIG UPPDATERAD

Följ oss i våra sociala medier Instagram och Facebook för att få uppdateringar och nyheter. Om du vill att vi publicerar något från matcher och aktiviteter, skicka ett meddelande till oss!

 

Vi ser fram emot en härlig vår tillsammans! 

/Styrelsen

 


Nyhetsarkiv
Infomöte!2024-03-25 15:32
Oxie SK läser!2024-02-28 13:50
Klubbnyheter maj2023-05-29 16:37
Klubbnyheter mars2023-03-30 23:17
Ny styrelse på plats!2023-03-01 14:05
Dags för årsmöte!2023-01-17 16:44
Fotbollsfest!2022-04-13 21:01
Årsmöte ikväll!2022-02-16 15:40
Oxie SK söker ledare!2022-01-25 13:17
Välkomna till Oxie SK!2022-01-18 09:36